Kirazlı minik yüreklerden şehidin vasiyetine destek

Suriye'nin kuzeyinde bulunan Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 22 Ocak tarihinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ...

TAKİP ET

Suriye'nin kuzeyinde bulunan Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 22 Ocak tarihinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan, vasiyet olarak Telafer'de kendi adı taşıyan anaokulu yapılmasını istemişti. Şehidin vasiyeti için harekete geçen hükümet, Irak'taki Türkmen bölgesinde yer alan Telafer'de anaokulunun temelini atıp gerekli çalışmayı başlatmıştı. Bu haberi internet yoluyla öğrenen Kiraz Anaokulu'nun minik öğrencileri de şehidin vasiyetine destek olmak amacıyla Şehit Özalkan Anaokulu için okullarında oyuncak kampanyası başlattılar.

Kiraz Anaokulu Müdürü Ümit Duman, 'Şehidimizin vasiyetini duyar duymaz okulumuzda içine oyuncak konulacağı bir stant oluşturduk. Buradaki oyuncak sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Değerli şehidimizin isminin taşıdığı anaokulu yapılana kadar oyuncakları ilçemizde bulunan jandarma komutanlığı vasıtasıyla göndereceğiz. Şehit Özalkan için bu kampanyanın başlamasıyla birlikte ilk önce minik kalp öğrencilerimizden, velilerimizden, Kiraz Belediyesi ve Kiraz Kaymakamlığı'ndan oyuncak toplama kampanyasına büyük bir destek geldi. Şehit Özalkan'ı bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz' dedi.

Bakmadan Geçme