Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali

Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali fragmanında seyirciyi yine çok kızdırdı. Alev ile Abdullah’ın yakınlaşması üzerine büyük...

TAKİP ET

Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali fragmanında seyirciyi yine çok kızdırdı. Alev ile Abdullah'ın yakınlaşması üzerine büyük tepki yağdı.

Yeni fragmanda Pembe'nin Abdullah Bey'e söylediği 'Kendine gelince nasıl da modern oluyorsun!' sözleri geceye damga vurdu. Yeni bölümde tepki alan dizide, izleyiciler Doğa'nın aldatılmasını kötü gösterirken Alev ile Abdullah'ın Pembe'yi aldatmasının romantik gösterildiğini ve iki yüzlü bir durum olduğunu düşündü.

KIZILCIK ŞERBETİ 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fragmana damga vuran bir diğer olaysa, Umut'un gerçek yüzü ortaya çıkması ve haciz gelmesi oldu.

Oğlunun farklı davranışlarından dolayı iyice şüphelenerek onu takip etmeye başlayan Abdullah, Fatih'in, Aylin'le görüştüğünü öğrenmiştir.

Abdullah bu ilişkinin devam etmemesi konusunda net bir tavır ortaya koyacak ki bu da aslında Fatih'in yapmak istediği ve bunun için çabaladığı Aylin'in türlü oyunlarla asla izin vermediği bir durumdur. Fatih olayı toparlamaya çalışırken tek derdi hiçbir şey bilmediğini sandığı Doğa'nın konuyu öğrenmemesidir.

Mustafa'nın babasına kızıp ondan habersiz şekilde yarışma programına katılmasıyla birlikte başlayan olaylar Abdullah'ın ne kadar öngörülü olduğunu bir kez daha gösterecektir.

Kıvılcım ve Ömer'in baş başa çıkacakları kısa tatilleri ikisi için de bir nefes olacaktır.

Nursema ve Umut'un nikahı her iki aileye de mutluluk verirken, nikah sonrası yapılan düğün yemeğinde Alev'in fütursuz davranışları Pembe ve Abdullah'ı karşı karşıya getirecektir.

Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

Bakmadan Geçme