Komşuların kayıp haftası

Süper Amatör Lig Play Off Grubu'nda Küçük Menderes Havzası'nı temsil eden iki komşu ilçenin takımları Bayındırspor...

TAKİP ET

Süper Amatör Lig Play Off Grubu'nda Küçük Menderes Havzası'nı temsil eden iki komşu ilçenin takımları Bayındırspor ile Torbalıspor, grubun ikinci hafta maçlarını boş geçtiler.

2-0 öne geçtiği maçta İzmirspor'a son dakikalarda peş peşe yediği üç golle mağlup olan Bayındırspor'da büyük şok yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, bu sonucun ardından ikide sıfır yapmış oldu. Öte yandan Bayındırspor, iki maçında da kırmızı kart gördü. Dikili Çandarlıgücü maçında Yüksel'in atılmasının ardından İzmirspor karşılaşmasının son dakikalarında kaleci Ahmet kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Grubun favorisi Torbalıspor da Dikili Çandarlıgücü karşısında son dakikalarda yediği gollerle 2-0 kaybetti. Bu sonuçla üçüncülüğe gerileyen kırmızı beyazlılarda kaptan Serkan da gördüğü direkt kırmızı kart ile önümüzdeki iki maçta forma giyemeyecek.

Hem Bayındırspor'un hem de Torbalıspor'un Dikili Çandarlıgücü'ne mağlup olmaları ilginç bir not olarak göze çarparken 7 Nisan Cuma günü oynanacak üçüncü hafta maçlarında Küçük Menderes derbisi var. Gaziemir İlçe Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak maçı Bayındırspor'un kazanması halinde sarı kırmızılılar, ilk üç ümidini sürdürecek. Torbalıspor kazanırsa iki zirve ortağının birbirleri ile oynamasını fırsat bilerek liderlik yarışına yeniden dahil olacak. Beraberlik halinde Bayındırspor büyük ölçüde havlu atarken Torbalıspor, kalan maçlarında rakiplerinin hatalarını bekleyecek.

Bakmadan Geçme