Kurt adam sendromu

SADECE 50 KİŞİDE GÖRÜLDÜ Dünyada oldukça nadir görülen “kurt adam sendromu” Hindistan’nın Ratlam şehrinde yaşayan Lalit...

TAKİP ET

SADECE 50 KİŞİDE GÖRÜLDÜ

Dünyada oldukça nadir görülen 'kurt adam sendromu' Hindistan'nın Ratlam şehrinde yaşayan Lalit Patidar'da görüldü. Orta çağlardan beri sadece 50 insanda görülen hipertrikoz, Lalit Patidar'da altı yaşından itibaren tüm vücudunda belirti vermeye başladı. Patidar'ın tüm vücudu kıllarla kaplı.

YOUTUBER OLMAK İSTİYOR

Ancak Lalit Patidar yaşadığı tüm zorbalıklara rağmen hayata pozitif baktığını ve artık başarılı bir Youtuber olma hayali kurduğunu söyledi. Patidar 'Normai bir aileden geliyorum, babam çiftçi ve şu anda lise son sınıf 12. sınıftayım. Aynı zamanda babama çiftçilik işinde yardım ediyorum. Hayatım boyunca bu saçlara sahiptim, ailem doktorun beni doğumda tıraş ettiğini söylüyor ama altı ya da yedi yaşıma gelene kadar bende hiçbir şeyin farklı olduğunu fark etmemiştim' diyor.

'OKUL ARKADAŞLARIM BENİMLE DALGA GEÇERDİ'

'Tedavisi yok, çok uzadığını hissetiğimde keserim. Saç gibi, uzamaya devam edecek, başka çarem yok. Tedavisinin olacağına inanıyorum, okul arkadaşlarım benimle dalga geçerdi, banada maymun diye bağırırlardı' dedi.

Bakmadan Geçme