Kylie Jenner ve Timothee Chalamet iddialı bir aşka yelken açtı!

TMZ’nin haberine göre, 25 yaşındaki televizyon yıldızı ve kozmetik şirketi patronu Kylie Jenner ile 27 yaşındaki...

TAKİP ET

TMZ'nin haberine göre, 25 yaşındaki televizyon yıldızı ve kozmetik şirketi patronu Kylie Jenner ile 27 yaşındaki genç aktör Timothee Chalamet, sessizce bir ilişki yaşıyorlar.

İddialar, ünlü dedikodu sitesi DeuxMoi'nin bu ilişkiyi ortaya atmasının ardından hızla yayıldı. İkilinin sevgili olduğu iddiasını destekleyen kanıt olarak, ocak ayında Paris Moda Haftası sırasında Jean-Paul Gaultier defilesinde tanışıp sohbet ettikleri anların görüntüleri sunuldu.

Birbirlerine tarz olarak pek uymadığı düşünülen bu çiftin tanışmasının arkasındaki isim ise Kylie Jenner'ın model ablası Kendall Jenner olarak biliniyor. Kendall Jenner ve Timothee Chalamet'nin arkadaş oldukları daha önce biliniyordu.

Kylie Jenner ve Timothee Chalamet'nin bir arada görüntülenme çabaları, tüm paparazzileri harekete geçirdi. Ancak çift, kameralardan ve fotoğrafçılardan kaçmayı başardı. Genç aşıkların ilişkileri, özellikle Kylie Jenner'ın lüks cipiyle Timothee Chalamet'nin Beverly Hills'deki evine girip çıkarken yakalandığı anlarla sürekli olarak gündemde kaldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme