Marmaris'te taksi bot zamanı

Dokuz Eylül Araştırma Üniversitesi (DEÜ), 2023 YKS sonuçlarında yerleştikleri bölümün puanı esas alınarak belirlenen yüzdelere giren...

TAKİP ET

Dokuz Eylül Araştırma Üniversitesi (DEÜ), 2023 YKS sonuçlarında yerleştikleri bölümün puanı esas alınarak belirlenen yüzdelere giren ve lisans programlarına kayıt yaptıran öğrencilere, eğitim hayatlarında ve kariyerlerinde destek vermek amacıyla karşılıksız burs ve üniversitenin bazı imkanlarından ücretsiz faydalanma hakkı sunacağını bildirdi.
DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Dokuz Eylül Üniversitesini seçen öğrencilere, YÖK ve Milli Eğitim Bakanlığı burslarının yanı sıra üniversite olarak da burs imkanları sunacaklarını belirterek, 'Yükseköğretim Kurumları Sınavında bu yıl ilk 100'e girerek araştırma üniversitemizi tercih edecek öğrencilerimize, bursun yanında imkanlarından ücretsiz yararlanma fırsatı sunacağız. İlk 100'deki öğrencilerimiz aylık 5 bin TL burs ödemesi, üniversite yurtlarında ücretsiz konaklama ve yemekhanelerimizde ücretsiz öğle yemeği imkanlarından faydalanacak' dedi.
Rektör Hotar, 'Araştırma üniversitemizin denizcilik bölümlerini seçecek kız öğrencilerimizin; azmi, özverisi ve potansiyeli ile denizlerdeki kariyerlerinde fark oluşturacağına inanıyoruz. Bu sebeple başlattığımız 'Başarıya Yelken Açan Kadınlar' burs programında, 2023 YKS'de ilk 75 bin sıralamasına giren kadın denizcilerimize 4 yıl boyunca aylık 4 bin TL burs imkanı sunacağız' bilgisini paylaştı.

Bakmadan Geçme