Milletvekili Sürekli’ den Kiraz’da referandum çalışması

Referandum seçimi ile ilgili olarak  seçimlerin yaklaşmasıyla birlik te  tüm siyasi partilerde  seçim tansiyonu da hızla...

TAKİP ET

Referandum seçimi ile ilgili olarak  seçimlerin yaklaşmasıyla birlik te  tüm siyasi partilerde  seçim tansiyonu da hızla artmağa devam ediyor.

KİRAZ DA BELEDİYE BAŞKANI ÖZÇINAR, İZMİR MİLLETVEKİLİ SÜREKLİ VE İLÇE BAŞKANI YILMAZ  KARABURÇ VE ÇAYĞAZI MAHALELERNDE REFERANDUM ÇALIŞMASINDA '

 İzmir in bir çok ilçelerinde proğram halinde Referandum çalışmasını aralıksız olarak sürdüren İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ise 'Ana muhalefetin iki lafından biri 'rejim değişiyor, ülke elden gidiyor' diyor. AK Parti iktidarı süresince 15 yılda 2 halk oylaması yapıldı. Bunların ikisinde de 'Rejim elden gidiyor, Türkiye bölünüyor' dediler. Allah'a şükür ülkemize hiçbir şey olmadı. Onların söyledikleri yanlarına kar kaldı. Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücü yetmez. Burada 79 milyon vatan evladı biriz, beraberiz. Biz birlikte Türkiye'yiz. Cumhuriyet'e el uzatan karşısında bizi görür. Cumhuriyetin niteliklerine asla laf ettirmeyiz. Türkiye rejimini seçmiştir. 1923'te Türkiye 'Cumhuriyet' demiştir. Rejim değişmiyor. Milletin yetkileri millete geri veriliyor. Bu değişiklikle birlikte hem Meclis, hem de hükümet çok daha güçleniyor.'mesajını verirken Kiraz belediye başkanı Saliha Özçınar ise '  Kiraz a bağlı Karaburç ve Çayaağazı mahallelerinde  referandum çalışması kapsamında   Ak parti li İzmir Milletvekilimiz Kerem Ali Sürekli ve Ak parti Kiraz İlçe başkanımız  İbrahim Yılmaz ile birlik te çalışmalarımızı sürdürdük.

 Ve yapılacak olan  Referandum çalışmasıyla ilgili olarak neden evet dememiz konusunda gerek İzmir milletvekilimiz Sürekli  ve bizlerde vatandaşlarımızı bu konuda aydınlatmış bulunuyoruz. Ve  Kiraz da ve ülkemizde ise Referandum seçimlerinde ise Evet oyu çıkacağına şimdiden inanıyoruz. Bu kapsamda ise Referandum sürecine kadar adım adım Kiraz merkez ve buna bağlı mahallelerde çalışmalarımızı proğram halinde  devam edeceğiz.' Dedi.

Bakmadan Geçme