Motosiklet can aldı

Kaza, saat 19.00 sıralarında Kartal-Samandıra TEM bağlantı yolu Sultanbeyli istikametinde gerçekleşti. Hasan Tarık Şekerci’nin (25) kullandığı...

TAKİP ET

Kaza, saat 19.00 sıralarında Kartal-Samandıra TEM bağlantı yolu Sultanbeyli istikametinde gerçekleşti. Hasan Tarık Şekerci'nin (25) kullandığı 34 DFC 688 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Hasan Tarık Şekerci ve yanında yolcu olarak bulunan Seyhan İşbilir (33) yola savruldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu, motosikletteki iki kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Kazanın etkisiyle trafik kısa bir süre polis ekipleri tarafından tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemede motosiklet sürücüsü ve yolcunun kask takmadığını tespit etti. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme