MÜSİAD'dan İzmir İş Dünyası ve STK Buluşması

Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Müstakil Sanayici ve...

Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) ev sahipliğinde gerçekleşen 'İzmir İş Dünyası ve STK Buluşması' programında iş adamları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıya ayrıca AK Parti İzmir milletvekili Necip Nasır ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ile çok sayıda İzmir İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve STK Yöneticileri katılım gösterdi.

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur, açılış konuşmasında; 'MÜSİAD'ın 13 bini aşkın üyesi ve 165'ten fazla irtibat noktası ile devasa bir uluslararası kurum haline geldi. 'Yüksek ahlk' ve 'yüksek teknoloji' prensipleriyle kurulan MÜSİAD; müstakil, ideallerinden asla vazgeçmeyen, memleketine ve davasına tutkulu; aşk ile çalışan iş insanlarının bir araya geldiği; köklü bir medeniyet hareketi,  güçlü bir iş birliği ve sermaye platformudur.

Bizler, İzmir İş Dünyası temsilcileri olarak; milletimiz, ülkemiz ve ideallerimiz için çalışıyoruz. İstikrara, kalkınmaya, üretime, girişimciliğe ve inovasyona çok önem veriyoruz.

Bakmadan Geçme