ÖDEMİŞ SPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERDEM TÜM CAMİAYI BİRLİK ve BERABERLİĞE DAVET ETTİ

Ödemiş spor da   Liğ in bitmesine bir hafta kalan son oynanacak olan bir anlamda kader maçı...

TAKİP ET

Ödemiş spor da   Liğ in bitmesine bir hafta kalan son oynanacak olan bir anlamda kader maçı olan Çine Madranspor maçının hazırlıkları başlarken  Teknik Direktör  Algun Erdem  bu zorlu maç öncesi yöneticisiyle, taraftarıyla tüm ödemiş spor a gönül verenleri  Çine Madranspor  deplasmanına davet etti.

  ÖDEMİŞ SPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ  ERDEM ' SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ÖDEMİŞ SPOR DÜŞMÜŞTÜR  KELİMELERİ ASLA HOŞ BİR KONUM DEĞİL '

 Bir takım kişilerin Sosyal medya üzerinden ' Ödemiş spor Düştü ' kelimelerinin  son maç öncesi hiç de iç açıcı bir durum olmadığını dile getiren Ödemiş spor teknik direktörü Erdem ise ' Gün şu anda birlik ve beraberlik günüdür. Onun için şu anda şu şöyleydi. Bu böyleydi. Şeklinde bir takım polimiklere girmeden   yapacak olduğumuz tek şey önümüzdeki hafta sonu oynuyacağımız Çine madranspor maçında herkes bu takıma sahip çıkmalıdır. Ama kalkıp ta sosyal medya üzerinden bir takım ' Ödemiş spor Küme düştü '  şeklindeki iddialar da asla doğru bulmuyorum. Çünkü ödemiş spor şu anda matematiksel olarak düşmedi. Çünkü şansımız hala devam ediyor. Ancak  geçen hafta oynadığımız  Didim belediye spor   yaptığı tüm mücadeleye rağmen kazanamadı. Ve Didim Belediye spor un düşmesi de kesinleşmiştir.'dedi.

 ÖDEMİŞ SPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ  ERDEM '  RAKİP TAKIM  DİDİM BELEDİYE SPOR YALNIZ DEVRE ARASINDA  400 BİN LİRA GİBİ CİDDİ BİR TRASNFER YAPAN  BİR TAKIMDI. AMA BU KADAR MALİYETE RAĞMEN KÜME DÜŞTÜ.'

 Ödemiş spor teknik direktörü Erdem geçen hafta oynanan Didim belediye spor maçının son derece  zor ve stresli bir maç olduğunu dile getirerek konuşmasının devamında ise ' rakibimiz  Didim belediyespor   maçıyla oynadığımız bu maç gerçekten zor bir maçtı. Bu anlamda maçın son dakikalarında yakaladığı gol pozisyonunu  gole çevirselerdi. Belki de kazanabilirlerdi.  Ama olmadı. Didim belediye spor ise aynı zamanda ilk devre  arasında 400 bin lira gibi bir maliyetle transfer yaparak   takımı güçlendiren bir takımdı. Kısacası zor bir maçtı ' dedi.

   Ödemiş spor teknik direktörü  Erdem konuşmasının devamında ise '   Ödemiş spor camiası olarak  şehrin tek takımını sevcen herkesi Çine Madran spor deplasmanına davet ediyorum. Çünkü  bizim için bir  kader maçı  rakip takım PlayOff  maçlarına katılması kesinleşti. Ama bizim de liğ  te kalmamız için bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Bu konuda   takıma moral desteği vermek çok önemli, burada  herkese yöneticisiyle, medyasıyla, taraftarıyla  yani herkese bir görev düşüyor. Ama bizler sadece kazanmak için mücadele vereceğiz.'dedi.

Bakmadan Geçme