Ödemiş'e kötü haber

Lisans Yerleştirme Sınavı (YGS) için başvurular başladı. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi, sınavın yapılacağı merkezleri açıkladı....

TAKİP ET

Lisans Yerleştirme Sınavı (YGS) için başvurular başladı. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi, sınavın yapılacağı merkezleri açıkladı. Bu yıl, sınavın il merkezleri ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa'nın yanı sıra bazı ilçelerde de yapılması kararlaştırıldı. ÖSYM'nin açıkladığı listede Ödemiş ya da Küçük Menderes Havzası'ndan herhangi bir ilçe yer almadı.

81 il merkezi ve Lefkoşa dışında LYS'nin yapılacağı ilçeler şu şekilde: Ceyhan, Kozan (Adana), Polatlı (Ankara), Alanya, Manavgat (Antalya), Nazilli (Aydın), Bandırma (Balıkesir), İnegöl (Bursa), Bismil, Ergani (Diyarbakır), Nizip (Gaziantep), Dörtyol, İskenderun (Hatay), Tarsus (Mersin), Menemen (İzmir), Lüleburgaz (Kırıklareli), Gebze, Gölcük, Körfez (Kocaeli), Ereğli (Konya), Akhisar, Salihli, Turgutlu (Manisa), Elbistan (Kahramanmaraş), Fethiye (Muğla), Ünye (Ordu), Bafra, Çarşamba (Samsun), Çorlu (Tekirdağ), Erbaa (Tokat), Siverek (Şanlıurfa), Erciş (Van), Karadeniz Ereğlisi (Zonguldak) ve Kadirli (Osmaniye).

Bakmadan Geçme