Ortaokulda cuma namazı çağrısına tepki

İstanbul Bahçelievler’de bulunan Bahçelievler Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Cuma namazı için yayımladığı çağrıda tepkiyle karşılandı. Sosyal...

TAKİP ET

İstanbul Bahçelievler'de bulunan Bahçelievler Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Cuma namazı için yayımladığı çağrıda tepkiyle karşılandı.

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı gönderide, 'Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Spor Kompleksimizde eda edeceğimiz cuma namazı için davetlisiniz!' yazılıydı.

Okul Müdürü Yusuf Aydoğdu'nun isminin yazıldığı ve okulun orijinal olduğu instagram hesabından paylaşılan fotoğrafta, 'Seccadeniz almayı unutma' yazısı dikkati çekti.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar duruma tepki göstererek, 'Diyanet okullara imam yerleştirmeye çalışırken, hali hazırda mevcut olan bazı okul müdürleri bu göreve hazırmış. HOCA CAMİDE' dedi.

Diyanet okullara imam yerleştirmeye çalışırken,hali hazırda mevcut olan bazı okul müdürleri bu göreve hazırmış.
HOCA CAMİDE‼️ pic.twitter.com/eJNCDPNDxv

— Burak Sezgin (@BenReis1082628) June 10, 2023

Devrimci Gençlik Birliği ise, 'İstanbul Bahçelievler Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda öğrenciler, okul müdürü Yusuf Aydoğdu'nun çağrısıyla öğle arasında cuma namazına davet edildi. Eğitim alanlarını dini kurumlara çevirmek isteyenlere ve dinci-gerici eğitime geçit vermeyeceğiz!' dedi.

https://twitter.com/dgbiletisim/status/1667530059001757696?s=20

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme