Özdağ: 2028’i beklemeyin

Ümit Özdağ, Türkiye’de 13 milyon sığınmacının olduğuna işaret ederek, �’de kadar beklemek zorunda değilsiniz” dedi ve...

TAKİP ET

Ümit Özdağ, Türkiye'de 13 milyon sığınmacının olduğuna işaret ederek, '2008'de kadar beklemek zorunda değilsiniz' dedi ve Mart 2024 seçimlerine işaret etti.

'Sokaklarınızı, şehrinizi, mahallenizi korumak istiyorsanız' yaklaşımında bulunan Özdağ, yaptığı videolu açıklamada 'Yerel seçimler yeni bir fırsattır. İlinizi ve ilçenizi geri almak istiyorsanız, Zafer Partisi'nin belediye başkanlarına oyunuzu verin ki, Zafer Partisi'nin belediye başkanları ilinizde veya ilçenizde bundan sonra sığınmacılara ve kaçaklara iş yeri açma izni vermesin. Bir daire 35 kişinin kalmasına imkn tanımasın. Belediyenin kaynaklarıyla ve Türk halkının parasıyla sosyal yardım yapmasın.

Yabancılar için konserler düzenleyip, Türk halkının parasını yabancıları eğlendirmeye harcamasın. Eşiniz ve çocuklarınızla parka gittiğinizde parka girebilin ve huzurla dolaşın' dedi.

13 milyon sığınmacı ve kaçaktan kurtulmak istiyorsanız 2028'e kadar beklemek zorunda değilsiniz. Mart 2024'de yapılacak seçimlerde Zafer Partisi'ne destek olun, oy verin şehrinizi, mahallenizi, sokaklarınızı geri alın. Sığınmacılar konusunda tek çözüm Zafer Partisi. @zaferpartisi pic.twitter.com/V3kW5kOjLa

— Ümit Özdağ (@umitozdag) July 8, 2023

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme