Rüyada korkmak ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada korkmak mutluluk verecek bir durumun yaşanmasına delalet eder. Bu durum rüya sahibini iyi yönde etkileyecektir....

Rüyada korkmak; mutluluk verecek bir durumun yaşanmasına delalet eder. Bu durum rüya sahibini iyi yönde etkileyecektir. Rüyada korku yaşanması; imanın yüksek olması olarak da ifade edilmiştir. Bazı rüya alimlerine göre bu rüya; diğer insanlara nazaran üstün olmak, bazı şeylerin başarıyla kazanılması ve zafer olarak tabir edilmiştir.

RÜYADA KORKMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada korkmak; rüya alimlerine göre çok olumlu bir rüyadır. Rüyayı gören kişi; huzur ve mutluluk içerisinde geçireceği bir ömür yaşayacaktır. Bununla beraber güven içerisinde yaşayacak olan rüya sahibi, istediği gibi bir evlilik yapacaktır. Rüyada korkmak; rüya sahibinin yakın bir zamanda alacağı haberle yerinden uçması anlamına da gelmektedir. Rüyada bireyin korktuğunun görülmesiyle ilgili bir başka yorum ise; rüya sahibinin imanıyla alakalı olarak bazı problem yaşaması şeklinde belirtilmiştir. Ancak rüya sahibi tövbe ederek, yanlışlarından dönecektir.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme