Rüyada tesbih kopması ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyanızda tesbih kopması görürseniz ummadığınız bir işiniz aksayacak demektir. Rüya sahibinin işlerinde temkinli ilerlemesi önerilir. RÜYADA...

Rüyanızda tesbih kopması görürseniz ummadığınız bir işiniz aksayacak demektir. Rüya sahibinin işlerinde temkinli ilerlemesi önerilir.

RÜYADA TESBİH KOPMASI NE ANLAMA GELİR?

Rüyada tesbih kopması ve toplanması moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüya tabiri kitabına göre kesesinin her daim dolu kalacağına, gelecek olan bir paranın işleri yürütmek için kullanılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başarılarına nazar değmemesi için tahtalara vuracağına yorulmaktadır.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme