Rüyada yalan görmek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada size yalan söylendiğini görmek, iyi haber­ler alacağınıza yorumlanır. Yalan söylemek bir dostunuzu isteme den sarf...

Rüyada size yalan söylendiğini görmek, iyi haber­ler alacağınıza yorumlanır. Yalan söylemek bir dostunuzu isteme den sarf ettiğiniz sözlerinizle kıracağınıza, adi dedikodularla kar­şılaşacağınıza işarettir.

RÜYADA YALAN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada yalan görmek geçiminin yerinde olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yakın bir zamanda yeni bir kişinin hayatına gireceğine, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüya tabirleri kitabına göre önüne gelen bir şansı iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, malının artmasına, bereketlenmesine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kazancın yarı yarıya artacağına işaret etmektedir.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme