Rüyada yürüyememek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada yürüyememek rüya sahibinin yapması gereken bir takım işleri geciktirmesine ve buna bağlı olarak yaşayacağı bir...

Rüyada yürüyememek rüya sahibinin yapması gereken bir takım işleri geciktirmesine ve buna bağlı olarak yaşayacağı bir takım olumsuzlukların habercisi niteliğindedir.

RÜYADA YÜRÜYEMEMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada yürüyememek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, ailesini mutlu etmeyi ve kendi sevincini ve mutluluğunu bileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, ana babasını hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Rüya ansiklopedisine göre kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yakın tanıdıklarla birlikte çeşitli işlere girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye kavuşacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme