Rüyada zayıfladığını görmek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyasında kendisini zayıflamış bir halde gören kimsenin bu rüyası aksiyle yorumlanır. Yani, rüyada görülen zayıflık, kuvvete...

Rüyasında kendisini zayıflamış bir halde gören kimsenin bu rüyası aksiyle yorumlanır. Yani, rüyada görülen zayıflık, kuvvete işarettir.

RÜYADA ZAYIFLADIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada zayıfladığını görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, iyi gitmeyen bir ticari yatırımdan herhangi bir zarara uğranmayacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, şansının kendisinden yana olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına ve bu sayede çevresindekilerle olan ilişkilerinin günden güne daha iyi seviyelere geleceğine, büyük kazançlar sağlanacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyanın yorumuna göre ticaret hayatında garanti olacak bir yere geleceğine, hasta olanın iyileşeceğine, dünyanın nimetlerinden daha fazla faydalanabileceğine, her daim bereketli işler yapacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme