Rüyada zincir görmek ne anlama gelir? İşte rüya tabirleri…

Rüyada demir zincir görmek, sıkıntıya üzüntüye işarettir. Zincire bağlandığınızı görmek, sıkıntıya düşeceğinize işarettir. RÜYADA ZİNCİR GÖRMEK NE...

Rüyada demir zincir görmek, sıkıntıya üzüntüye işarettir. Zincire bağlandığınızı görmek, sıkıntıya düşeceğinize işarettir.

RÜYADA ZİNCİR GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada zincir görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya yorumlarına göre eğlenceli meknlara gideceğine, konfor içinde yaşayacağına, bir konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamettir.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme