Sahneden düşen Kibariye, paylaşım yaptı

Şarkıcı Kibariye, geçtiğimiz günlerde Mersin’de sahne almıştı. Sahneye bir anda fırlayan hayranına bir koruması müdahale etti....

Şarkıcı Kibariye, geçtiğimiz günlerde Mersin'de sahne almıştı. Sahneye bir anda fırlayan hayranına bir koruması müdahale etti. Ancak Kibariye hem hayranı hem de korumasının arasında kalarak dengesini bir anda kaybetti. Ünlü şarkıcı, yaklaşık 2 metre yükseklikten yere çakıldı. Tedavisinin tamamlayıp hastaneden taburcu olmuştu. Ünlü sanatçı günler sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Mersin Romanlar Buluşması' konserinde ünlü sanatçı Kibariye sahne aldı. Kibariye sahnede şarkısını söylerken talihsiz bir kaza yaşadı. Ünlü sanatçı için sahneye çıkan bir hayranı ona doğru koştuğu sırada koruması olduğu değerlendirilen şahsın müdahalesi sırasında Kibariye darbe aldı.

Yaklaşık 2 metre yükseklikteki sahneden aşağı düşüp yaralanan Kibariye önce yakın bir özel hastaneye ardından da Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Kibariye'den günler sonra ilk paylaşım geldi. Kibariye, instegram hesabından paylaştığı nazar boncuğu emojili fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme