Savunma alarm veriyor

İkinci yarının ilk 10 haftasında 21 puan toplayarak çok uzağında olduğu play off potasına giren ancak...

TAKİP ET

İkinci yarının ilk 10 haftasında 21 puan toplayarak çok uzağında olduğu play off potasına giren ancak son iki maçında deplasmanda Dersimspor'a 5-4, evinde ise Bodrum Belediyesi Bodrumspor'a 3-0 kaybeden Tire 1922, normal sezonun bitimine beş maç kala kendini puan cetvelinin sekizinci basamağında buluverdi. Kırmızı beyazlılar, birincinin direkt olarak 2.Lig'e yükseleceği ve ikinci sıradan beşinci sıraya kadar sıralanan takımların da kendi aralarında play off oynayacağı ligde beşincinin üç puan ve üç basamak gerisinde bulunuyor. Tire 1922, ilk beş sıraya girebilmek için sırasıyla Erbaaspor (50), Silivrispor (48), Manisa Büyükşehir Belediyespor, Çatalcaspor ve Kırıkhanspor (46), Düzcespor (44)ve Halide Edip Adıvarspor (43) ile çekişiyor. Kırmızı beyazlılar, play off'a girebilmek için bu takımlardan dört tanesini geçmek zorunda.

Savunma alarm veriyor

Tire 1922 ile ilgili bir kötü durumda defans hattında yaşanıyor. Kırmızı beyazlılar, dört gün arayla oynadıkları Dersimspor ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçlarında toplam sekiz gol yedi. Ligin ikinci yarısının ilk 10 haftasında rakip takımlara sadece altı kez gol izni veren Tire 1922, bu rakamdan çok daha fazla golü son iki maçında kalesinde gördü.

İç sahada ilk yenilgi

Bu sezon iç sahada aldığı sonuçlar ve yenilmezlik serisi ile dikkatleri üzerine çeken Tire 1922, seyircisi önünde ilk kez mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar, Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçına kadar bu sezon iç sahada biri Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere 15 resmi maça çıkmış ve bunlardan 10 galibiyet, beş de beraberlikle ayrılmıştı. Tire 1922, sahasında son olarak geçtiğimiz sezon 9 Mayıs 2016'da oynanan 3.Lig 1.Grup Yarı Final maçında Zonguldak Kömürspor'a iki futbolcusunun kırmızı kart görmesiyle2-0 yenilmişti. Bu da yaklaşık 10.5 aylık bir süreye tekabül ediyor.

Bakmadan Geçme