Siyaset duayenleriyle baş başa

Kiraz’da gazete dağıtımı da yapan, Foto Şenay’ın sahibi, aynı zamanda Milliyetçi Çalışma Partisi ve Milliyetçi Hareket...

TAKİP ET

Kiraz'da gazete dağıtımı da yapan, Foto Şenay'ın sahibi, aynı zamanda Milliyetçi Çalışma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kurucu Başkanlığı yapan Nurettin Kanat ve Doğru Yol Partisi'nin ilçe başkanlığının yanı sıra 15 yıl İl Genel Meclisi üyeliği ve dört yıl da daimi encümenliği yapan Tahir Dumanlıoğlu, usta gazeteci Semih Dursun'a değerlendirmelerde bulundular.

Kiraz siyasetinin duayen isimleri Kanat ile Dumanlıoğlu, geçmişteki siyasi yapının özlemini duyduklarını, uzun zaman karşılıklı siyaset yapmalarına rağmen hiçbir zaman üzücü ve kırıcı olaylar yaşamadan siyaseti sürdürdüklerini söylediler.

Bugünkü siyasette ön planda olanların yıllar sonra kendileri gibi hoş sohbetler edip edemeyeceklerini düşündüklerini kaydeden usta siyasetçiler, gördükleri ayrışmadan dolayı üzüldüklerini dile getirdiler. Kanat ile Dumanlıoğlu, 'Halbuki Kiraz'ımızın ileriye dönük birlik beraberlik içinde birçok hizmete kavuşması gerekiyor. Kiraz, hizmete aç bir ilçedir. Buradaki siyasilerimizin en azından ilçemizde istihdam sağlayabilecek konulara eğilmesi gerekiyor. Şu andaki tüm ilçe başkanlarının görüşleri alınarak yetkililer harekete geçmeli diye düşünüyoruz' dediler.

Biz de başkanlarımıza teşekkür eder, daha uzun ömürler dileriz.

Semih Dursun

Bakmadan Geçme