Süper Amatör'de derbi zamanı

Süper Amatör Lig Play Off Grubu'nda üçüncü hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. İlk iki maçını kaybederek henüz...

TAKİP ET

Süper Amatör Lig Play Off Grubu'nda üçüncü hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. İlk iki maçını kaybederek henüz puanla tanışamayan Bayındırspor ile geçtiğimiz hafta oynadığı maçı kaybetmesinin ardından Teknik Direktör Atilla Özcan ile yolları ayırıp kaptan Serkan Akın'ı da kadro dışı bırakan Torbalıspor, saat 16.00'da Gaziemir İlçe Stadı'nda kozlarını paylaşacaklar. Her iki takımın da iddialarını sürdürebilmek için şiddetle üç puana ihtiyaçları var.

İlk iki maçlarını kazanarak zirveyi paylaşan Bornova 1881 ile Dikili Çandarlıgücü saat 16.30'da İzmir Atatürk Stadyumu 1 Nolu Yan Saha'da karşı karşıya gelecekler. Kazanan takımın büyük avantaj elde edeceği maçı kaybeden takım da iddiasını devam ettirecek.

Günün son maçı ise Bornova Yusuf Tırpancı Stadı'nda saat 17.00'de oynanacak. İlk maçını farklı kaybettikten sonra ikinci maçında da Bayındırspor karşısında mucizevi bir geri dönüşe imza atarak 2-0'dan 3-2 kazanan İzmirspor, puansız bir şekilde son sırada bulunan Bornova Belediyespor ile oynayacak.

Bakmadan Geçme