Ünlüler Galataport’a akın etti

Uluslararası Emmy Ödülleri’ni dağıtan, Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin İstanbul buluşması, Galataport'ta yapılan gala gecesiyle...

TAKİP ET

Uluslararası Emmy Ödülleri'ni dağıtan, Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin İstanbul buluşması, Galataport'ta yapılan gala gecesiyle sona erdi.

Dünyanın dört bir yanından gelen ünlü yapımcı ve yayıncılar, Türkiye televizyon dünyasının ünlü isimleri ile bu özel gecede bir araya geldi.

Uluslararası Emmy Akademisi üyeleri, etkinliğin son gününde, dünyaca ünlü Türk dizilerin çoğuna ev sahipliğini yapan İstabul Boğazı'ndan tekneyle Galataport'a ulaştı.

Gala gecesinin kırmızı halısında, Kenan İmirzalıoğlu'ndan Serenay Sarıkaya'ya, Halit Ergenç'ten Demet Akbağ'a, Neslihan Atagül'den Pınar Deniz'e, Kerem Bursin'den Beren Saat'e, Türk dizilerin unutulmaz karakterlerini canlandıran yıldızlar geçidine sahne oldu.

Geceye katılan sanatçılar, tüm dünyada 140 ülkede yayınlanan Türk dizileri ve dizi sektörü açısından bu etkinliğin önemine bir kez daha dikkat çekti.

Bakmadan Geçme