Vekil Şenyaşar: Dünyanın hiçbir ülkesinde çiftçinin elektriği kesilmemiştir

Yeşil Sol Parti Urfa Milletvekili Ferit Şenyaşar, annesi Emine Şenyaşar ile Urfa Adalet Sarayı’nda kardeşlerinin ve...

TAKİP ET

Yeşil Sol Parti Urfa Milletvekili Ferit Şenyaşar, annesi Emine Şenyaşar ile Urfa Adalet Sarayı'nda kardeşlerinin ve babasının katledilmesine ilişkin yıllardır adalet talebinde bulunuyor. 14 Mayıs seçimlerinde Urfa'da Yeşil Sol Parti Milletvekili seçilen Şenyaşar, mağdur edilen çiftçilerin eylem yaptığı noktaya gitti.

Öğlen saatlerinde çiftçilerde buluşan Şenyaşar, büyük bir alkışla karşılandı ve sözlerine şöyle başladı:

'Yaşadığınız talepleri dinledim, bunları da Meclis'e taşıyacağım. Burada olan durumu ve taleplerinizi de yetkililere iletmek istiyorum. Buradaki yetkililer ve koltuklarında oturanlar sizi halkla karşı karşıya getiriyor.

Çiftçiler yüzlerce dönüm tarla ekmişlerdi, ekinleri de kurutuldu. Borçları olabilir. Dünyanın hiçbir ülkesinde çiftçilerin elektriği kesilmemiştir. Bu borçlar yapılandırılabilir, bu borçlar ertelenebilir. Var olan ekonomik krizlerin temelinde adaletsizlikler var, üretimin durdurulması vardır. Sizler için buradayım, sizlerle birlikte ne gerekiyorsa yapacağız.

Mağduriyeti gidermeye geldim, siyaset bir taraftadır. Toplumsal odaklı bakıyoruz. Kesinlikle siyaset odaklı bir amacımız yoktur.'

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme