Yalı Çapkını dizisi ekrana veda ediyor

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde oynadığı ve sevilen dizi Yalı Çapkını’ne zaman sezon finali...

TAKİP ET

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde oynadığı ve sevilen dizi Yalı Çapkını'ne zaman sezon finali yapıyor.

Seyran ile Ferit'in barışmasıyla birlikte dizideki reytingler zirveye ulaştı Yalı Çapkını'nın sezon finalini ne zaman yapacağı belli oldu mu?

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği ve senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme aldığı Yalı Çapkını'nın ne zaman sezon finali yapacağı dizinin hayranları tarafından merak ediliyor.

35. bölümüyle bu akşam reytinglerde zirveye yerleşmesi beklenen dizinin sezon finali tarihi netleşti. Yalı Çapkını, 36. bölümüyle sezon finali yapacak. Son bölümü 9 Haziran Cuma akşamı yayımlanacak olan dizi, ekrana veda ediyor.

YALI ÇAPKINI 35. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Seyran'ı Ferit'ten koparan Kazım, soluğu Seyran'la birlikte Saffet Ağalarda alır. Pelin gördüklerinden sonra Zerrin'i çok endişelendiren bir hamlede bulunur.

Ferit, Tarık'ın karşısına çıkar ve ona rest çeker. Tarık bu reste Orhan'a gözdağı vererek karşılık verir. Sonrasında Seyran'ın geceyi Ferit'le geçirdiğini öğrenince Seyran'a kendisini Kazımlara geri götürmeyi teklif eder.

Ferit, tüm olup bitenlerden sonra kendini çok yalnız hissetmektedir ve Seyran'a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Seyran hiç beklemediği birinin ziyaretinden sonra önemli bir karar alır.

Bakmadan Geçme