Yaz meyvelerinden hazırlanabilecek smoothie önerileri!

Yaz meyveleri ile harika lezzetlere sahip smoothie’ler yapabilirsiniz. İşte yaz meyvelerinden hazırlayabileceğiniz smoothie önerileri: Çilek-Banana Smoothie:...

TAKİP ET

Yaz meyveleri ile harika lezzetlere sahip smoothie'ler yapabilirsiniz. İşte yaz meyvelerinden hazırlayabileceğiniz smoothie önerileri:

  • Çilek-Banana Smoothie: Taze çilekleri ve muzları blendere ekleyip, üzerine süt, yoğurt veya su ekleyerek pürüzsüz bir smoothie elde edebilirsiniz. İsterseniz biraz bal veya vanilalı yoğurt ekleyerek tatlandırabilirsiniz.
  • Mango-Ananas Smoothie: Taze mango ve ananası blenderda çekip, üzerine portakal suyu ve biraz rendelenmiş zencefil ekleyerek ferahlatıcı bir tropikal smoothie yapabilirsiniz. Buz ekleyerek soğuk servis yapabilirsiniz.
  • Karpuz-Nane Smoothie: Taze karpuzu blenderda iyice çekip, üzerine birkaç dal nane ve biraz limon suyu ekleyerek serinletici bir smoothie elde edebilirsiniz. Dilerseniz biraz buz da ekleyebilirsiniz.
  • Kiraz-Badem Sütü Smoothie: Taze kirazları blendere ekleyip, üzerine badem sütü ve biraz vanilalı yoğurt ekleyerek nefis bir smoothie yapabilirsiniz. Biraz tarçın da ekleyerek lezzetini artırabilirsiniz.
  • Ahududu-Yaban Mersini Smoothie: Taze ahududu ve yaban mersinini blenderda çekip, üzerine süt veya yoğurt ekleyerek antioksidan dolu bir smoothie elde edebilirsiniz. Biraz bal veya agave şurubu ile tatlandırabilirsiniz.
  • Şeftali-Marul Smoothie: Taze şeftaliyi blendere ekleyip, üzerine doğranmış marul yaprakları ve biraz limon suyu ekleyerek sağlıklı bir smoothie yapabilirsiniz. Biraz su veya süt ekleyerek kıvamını ayarlayabilirsiniz.
  • Ananas-Muz-Kiwi Smoothie: Taze ananas, muz ve kiwileri blendere ekleyip, üzerine biraz portakal suyu veya yoğurt ekleyerek tropikal bir smoothie yapabilirsiniz. Buz ekleyerek soğuk servis yapabilirsiniz.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme