Zafer Partili Boyunağa: Kürdistancı kadrolarını gitmeden temizle

yenikiraz.com yazarından Turgay Kılıç'ın haberine göre, Mahir Akkoyun, muhalefet çizgide AK Parti'nin hamlelerini ve ekonomik yaptırımlarını...

TAKİP ET

yenikiraz.com yazarından Turgay Kılıç'ın haberine göre, Mahir Akkoyun, muhalefet çizgide AK Parti'nin hamlelerini ve ekonomik yaptırımlarını eleştiren birçok tasarımla gündeme geldi. Marketlerdeki raflarda pahalı olduğu belirtilen ürünlerin etiketlerini tasarlayarak kamuoyunca tanınan Akkoyun, Zafer Partisi'nin hedefine takıldı.

İBB'de kadrolu

Tasarımcı Akkoyun'un İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde kadrolu olduğuna işaret eden Zafer Partili Boyunağa, 'Daha önce Türklerin kutsal sembolü bozkurta katil yakıştırması yapan bu büyükşehir çalışanının Kürdistancı ve YPGPKK propagandası yapan sayfanın yöneticisi çıkması bizi şaşırtmadı. Bu PKK sevicisi şu an Belediyenin (İBB) sayfalarında resmi kadrolu gözüküyor. Çünkü bunlardan büyükşehir kadrolarında çok var' dedi.

İBB Başkanı Soyer'e yüklenen Boyunağa, şunları ekledi sözlerine:

'Bu Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarıyla mücadelemiz büyükşehir temizlenene ve büyükşehir gerçek sahibi olan Atatürk sevgisini yüreğinde hisseden Cumhuriyetin yılmaz bekçisi İzmirlilere verilene kadar devam edecek.

Tekrar söylüyorum; Tunç Soyer hdp seviciliğini bırak, Kürdistancı kadrolarını gitmeden temizle!'

HABER MERKEZİ

Özel Haber

Bakmadan Geçme