Bacakları ters doğan kuzuya ameliyat yapıldı

Ankara Ayaş ilçesinde bir çiftlikte arka bacakları dizinden itibaren ters doğan kuzu ameliyat edilerek sağlığına kavuştu....

Bacakları ters doğan kuzuya ameliyat yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara Ayaş ilçesinde bir çiftlikte arka bacakları dizinden itibaren ters doğan kuzu ameliyat edilerek sağlığına kavuştu.

Son Şans Özürlü Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği  kuzunun yaşaması için tedavi için yardım çağırısında bulundu. Bu çağırıya Avusturalya’dan kulak veren bir hayvanseverin yardımı ile kuzu başarı bir ameliyat geçirip tedavi işlemeni gerçekleştirdi.
Kuzunun ameliyatı için gerekli tedavi parasına ulaşıldığını söyleyen Son Şans Özürlü Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı, “Ankara Ayaş ilçesi Gökler Köyü’ne bağlı olan hayvan barınağımıza, Bulut ismini vermiş olduğumuz arka bacakları ters doğan kuzumuz bir arkadaşımızın maddi desteği ile tedavi oldu. Operasyon çerçevesinde arka bacakları tekrar düze döndürüldü. Yürüyebilmesi için gerekli işlemler yapılıyor fakat henüz yürüyüp yürümeyeceği hakkında bir bilgimiz yok. Bir haftadır yoğun bakımda, bir hafta sonunda tekrar evimize döneceğiz” ifadesini kullandı.

HABER MERKEZİ