Bakan Göktaş’tan Darülaceze'ye bayram ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Darülaceze sakinlerini ziyaret ederek onların bayramını kutladı. Bakan...

Bakan Göktaş’tan Darülaceze'ye bayram ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Darülaceze sakinlerini ziyaret ederek onların bayramını kutladı.
Bakan Göktaş’a Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci de eşlik etti. Darülaceze Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Darülaceze sakinleriyle ilgilenen Bakan Göktaş, onların bayramını kutladı.
Konuşmasına Darülaceze sakinlerinin bayramını kutlayarak başlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Başta Darülaceze sakini, kıymetli büyüklerim, değerli ailelerimiz ve mesai arkadaşlarım olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Darülaceze bizim en kıymetli kurumlarımızdan birisi. Abdülhamid Han’ın bizlere bıraktığı değerli bir miras. Sultan 2. Abdülhamid Han’ın yüksek ferasetiyle kurulan Darülaceze çatısı altında kimsesizlere, yaşlılara ve çocuklara bir şefkat kapısı olarak 128 yıldır kucak açıyoruz. Bu mirası kuşaklar ötesinde taşıyacak projeler ile ecdadımıza yakışır bir nesil olma çabası içerisindeyiz. Vatandaşımızın hayat kalitesini yükseltmek, refahını arttırmak bizim birincil önceliğimiz. Bu bilinçle her bir vatandaşımıza güven içinde yaşayabileceği huzurlu bir ortam sağlamak için çalışıyoruz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak biz 85 milyon vatandaşımızın doğrudan muhatabıyız. Vatandaşlarımızın devlet ile temasındaki ilk kapılardan birisiyiz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi