Başkan Nasuh Coşkun, GDZ Elektrik Personeliyle Bayramlaştı

  Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun, GDZ Elektrik personeli ile bir araya gelerek bayramlaştı. Ziyaret sırasında...

Başkan Nasuh Coşkun, GDZ Elektrik Personeliyle Bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun, GDZ Elektrik personeli ile bir araya gelerek bayramlaştı. Ziyaret sırasında GDZ Elektrik’in ilçenin enerji ihtiyaçları için gece gündüz demeden çalıştığını vurgulayan Başkan Coşkun, personelin özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Coşkun, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “GDZ Elektrik personeli ile bayramlaşmak, onların kıymetli çalışmalarını takdir etmek bizim için çok önemli. İlçemizin enerji altyapısını güçlendirmek ve kesintisiz hizmet sağlamak adına yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu bayramda da onlarla bir araya gelip sevincimizi paylaşmak bizi mutlu etti” dedi.

GDZ Elektrik personeli de Başkan Coşkun’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçe yönetiminin desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Personel, ilçenin enerji ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve vatandaşların memnuniyeti için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.