Bilal Saygılı’dan huzurevine bayram ziyareti

Kurban Bayramı’nda il başkanlığında partililerle bayramlaşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Narlıdere Huzurevi Yaşlı...

Bilal Saygılı’dan huzurevine bayram ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı’nda il başkanlığında partililerle bayramlaşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle de bir araya geldi. Başkan Saygılı, en anlamlı bayram buluşmalarının çocuklar ve yaşlılarla olduğunu vurguladı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, bayramı yoğun programla geçirdi. Huzurevi ziyaretleri yaparak yaşlılarla da bir araya gelen Başkan Saygılı, bayram boyunca il başkanlığında yönetimle birlikte kabullerini sürdürdü. Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya gelen Saygılı, en anlamlı bayram buluşmalarının çocuklar ve yaşlılarla olduğunu söyledi. Büyüklere saygının sadece bayramların değil, hayatın gereği olduğunu belirten Başkan Saygılı, “Geçmiş ve geleceğin iki kuşağı arasında kurulacak köprü, her zaman güç demektir. Bayramlar bunun en özel vesile günleridir. Yaşlılarımızı ziyaret ederek dertlerini, hatıralarını dinledim. Geleceği, onların öğretileri ve çocuklarımızın enerjileri ile inşa edeceğiz. Ancak, köklerimizin üstünde yükselebiliriz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ