Binlerce taraftarın kişisel verileri çalındı

Saldırganlar, siber saldırı esnasında şirketin sunucularına erişerek depolanan verileri şifreledi. İhlalden etkilenen veri kategorileri arasında kimlik...

Binlerce taraftarın kişisel verileri çalındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saldırganlar, siber saldırı esnasında şirketin sunucularına erişerek depolanan verileri şifreledi. İhlalden etkilenen veri kategorileri arasında kimlik bilgileri, iletişim detayları, müşteri işlem bilgileri, görsel ve işitsel kayıtlar bulunuyor.

KVKK’nin açıklamasına göre, Puma Spor Giyim Sanayi ve Ticaret AŞ, veri ihlali konusunda bilgi almak isteyenleri resmi internet sitesine ve [email protected] e-posta adresine yönlendirdi.

Puma’nın açıklamasına göre:

İhlal, Vodatech Bilişim Proje Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret AŞ’nin sunucularına yapılan siber saldırı sonucu gerçekleşti.

İhlalden etkilenen kişi grubunun müşteriler ve potansiyel müşteriler olduğu belirtildi.

İhlalden etkilenen kişi sayısı 27.920 olarak tahmin ediliyor, ancak kesin sayıya ilişkin çalışmalar devam ediyor.

İhlalden etkilenen kişisel veri kategorileri arasında kimlik bilgileri, iletişim detayları, müşteri işlem bilgileri, görsel ve işitsel kayıtlar bulunuyor.

İlgili kişiler, veri ihlali ile ilgili daha fazla bilgi almak için www.bjk.com.tr internet sitesi ve [email protected] e-posta adresi üzerinden iletişime geçebilirler.

Haber Merkezi