Bozova zabıtası denetimleri sıklaştırılıyor

Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Tarım Orman Gıda büro ekiplerince yurttaş sağlığı düşüncesince kaza genelindeki market,...

Bozova zabıtası denetimleri sıklaştırılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Tarım Orman Gıda büro ekiplerince yurttaş sağlığı düşüncesince kaza genelindeki market, bakkal, fırınlarda degaje kabiliyetli denetimlerini sürdürmeye bitmeme ediyorlar.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un emriyle yurttaş sağlığı düşüncesince denetimlerini düzen bağı markajcı takımlar başta halkın en derin biçimde görev almış olduğu marketler ve fırınlar üstünde durarak işyerlerindeki ürünleri ve depolarını arama yazar kurallara namünasip işletmeler üzerine iş yapıyorlar.

Kırsal, Dutluk, Deliler, Killik, Koçhisar, Ürünlü, İncirli, Sığırcık mahallelerinde mevcut market, bakkal, fırın, üzere besin işletmelerinde denetleme meydana getiren ekipler, marketlerde mamüllerin sonuç istimal zamanı ve paha etiketi denetimi yaparken fırınlarda da atlatmak gramajı ile istihsal piyasası hijyeni kontrolü gerçekleştirdiler.

Başkan Suphi Aksoy, vatandaşların emniyetli ortak biçimde alım satım yapabilmesi, nitelikli besin tüketimi düşüncesince zabıta ekiplerinin kaza genelinde sahada bulunduğunu dile getirerek, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü besin Şube ekiplerince kolektif meydana getirilen denetimlerde, halkımızın nitelikli hıfzıssıhha kurallarına akla yatkın ortak biçimde imal edilen ve satılan ürünlere ulaşmasını getirmek düşüncesince sahada denetimler gerçekleştiriyorlar. Paketli besin satışı eden marketlerde mamüllerin sonuç istimal zamanı ve fırınlarda da gramaj ve doğruluk dair tetik davranıyoruz, esnafımızın da hassaslık göstermesini dileyiş ediyoruz” diyerek konuştu.

Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halkın kaliteli, hıfzıssıhha kurallarına akla yatkın biçimde şimdi dosdoğru mahsulat tüketmesi düşüncesince kaza genelinde denetimlerini geceli gündüzlü ortak biçimde sürdürecekler.

Haber

Kaynak: IHA