Buca Belediyesi, depremzede çocukların yüzünü güldürüyor

Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından Buca Belediyesi, deprem bölgesiyle ilgili dayanışma ve yardımlaşma çalışmalarını sürdürmeye...

Buca Belediyesi, depremzede çocukların yüzünü güldürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından Buca Belediyesi, deprem bölgesiyle ilgili dayanışma ve yardımlaşma çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Deprem bölgesinden İzmir’e gelen depremzede vatandaşlara moral etkinliği düzenleyen Buca Belediyesi, depremzedelere  gerek psikolojik yardım gerekse maddi yardımlarını sürdürmeye devam ediyor.

Depremzede çocuklar için moral etkinliği düzenleyen Buca Belediyesi, Yenigün Spor Tesislerinde depremzede çocuklarla buluştu.

Etkinlikte, depremzede çocuklar uzmanlar eşliğinde spor yaparak, kendi formalarını tasarladı.

YANLARINDA OLACAĞIZ

 Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, yaşanan zorlu süreci dayanışmayla atlatacağız diyerek, “Millet olarak çok zor şeyler yaşadık. Bu zorluğu aşmanın tek yolu toplumsal dayanışma ve birliktelik ruhudur. Buca Belediyesi olarak bir yandan deprem bölgesinde çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan ilçemize gelen vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadesinde buldundu.(İHA)