Cami tuvaletinde abonelik sistemi

Rize Yeniköy’deki Taşçıoğlu Camii’de cama yapıştırılan duyuru görenleri hayrete düşürdü. Umumi tuvalete bakan görevli Abdullah Çevrim,...

Cami tuvaletinde abonelik sistemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rize Yeniköy’deki Taşçıoğlu Camii’de cama yapıştırılan duyuru görenleri hayrete düşürdü. Umumi tuvalete bakan görevli Abdullah Çevrim, camii bölgesindeki yurttaşlara kolaylık sağladığını açıkladı.

Başlattığı abonelik sistemiyle caminin umumi tuvaletiyle haftalık 30, aylık ise 120 TL ödeme yapılıyor.

Çevre esnafının sık sık tuvaleti kullandığına işaret eden Çevrim, “Gelen bakıyor. Fiyatını ona göre ödüyor. Esnafa da kolaylık oluyor bana da kolaylık oluyor” ifadelerini kullandı.

30 yıldır caminin yanında bulunan kuaförde esnaflık yapan Selahattin Köse, “Bu tuvalet ücreti var olan bir şeydi. Bu iş de bizim esnaflar için iyi oldu. Daha önceden de vardı. Biz esnaf olarak bazen haftalık veriyoruz. Bazen aylık veriyoruz. İkide bir gidip ihtiyacımızı gidiyoruz. Bununla beraber orada duran arkadaşımız için kolaylık oluyor. Bazen unutuyoruz. O tür sıkıntıları da ortadan kaldırmak için haftalık ve aylık olarak konuşuyoruz. Buda rahat oluyor. Hem oranın idaresi açısından hem de bizim açımızdan kolay oluyor” dedi.

İHA