Ceyda Bölünmez Çankırı ve Yaşar Kırkpınar teşekkür için Ödemiş’te

Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar teşekkür için Ödemişe geldi....

Ceyda Bölünmez Çankırı ve Yaşar Kırkpınar teşekkür için Ödemiş’te
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar teşekkür için Ödemişe geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar şunları söyledi:

Özellikle İzmir ikinci bölge adına teşekkür ediyorum yüz yılın seçimini yaşadık ve biz 21 yıldan beri Türkiye’de çok tarihi hizmetler yapmış olduk yani 100 yılda yapılamayacak hizmetleri 21 yıl içerisinde Hem Türkiye’ye hem de İzmir’e yaptık. İnşallah önümüzdeki süreci biz şahlanış dönemi olarak değerlendiriyoruz çok ciddi anlamda büyük hizmetlere yine imza atacağız. Tabii şu an Ödemiş’teyiz.

Ödemiş teşkilatımıza ben teşekkür ediyorum hem parlamentoda bize destek vererek bizi parlamentoya gönderdiler hem de özellikle Cumhurbaşkanımızı yine bir kere daha yüksek bir oy oranı ile seçerek2023’te hizmetlerin önünü açtılar. Ben hem Cumhur İttifakı’na hem partimize, teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Çok büyük hizmetlerde inşallah buluşacağız. Bölgemizin eksikliklerini bu süreçte tamamlayacağız. Tarımda, hayvancılıkta, sanayide nerede eksiğimiz varsa önümüzdeki süreçte biz bu eksiklikleri inşallah tamam edip hem Ödemiş’e hem de İzmir’e çok büyük hizmetler yapacağız.

Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı

45 günlük kampanya dönemi geçirdik o süreç içerisinde Ödemiş’e de sık geldik. Hem Başbakanımızla yapmış olduğumuz hem de bizim bireysel olarak yapmış olduğumuz ziyaretler çerçevesine bugün de kıymetli Milletvekilimiz Yaşar Kırkpınar ile beraber teşekkür ziyaretlerimizi yapıyoruz. 16 tane ikinci bölgenin ilçelerini ziyaret edip teşekkürlerimizi yapıyoruz. Ödemiş’e teşekkürümüz vardı, bugün de Ödemiş’te buradayız.

Sabriye Bedel / yenikiraz.com