Ceyda Düvenci’den şok yanıt: Kararı ben vermedim

Kızı Melisa Nur Akgün’ün babası Engin Akgün ile 2008-2013 yılları arasında evli kalan Ceyda Düvenci, 2015...

Ceyda Düvenci’den şok yanıt: Kararı ben vermedim

Kızı Melisa Nur Akgün’ün babası Engin Akgün ile 2008-2013 yılları arasında evli kalan Ceyda Düvenci, 2015 yılında dünyaevine girdiği Bülent Şakrak’la boşanacakları yönündeki haberlerle sık sık magazin gündeminde yer aldı.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Düvenci, geçen hafta yaptığı bir paylaşımla iddiaları adeta doğruladı.

Düvenci, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… sözler yetersiz kalırmış bazen.. Evet gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim… Ve hayat sana yine de teşekkür ederim, vardır benim için bir planın hep bilirim.. Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum… Ateş böcekleri iyidir… Bir de sinek kuşları, bir de kırlangıçlar ve baykuşlar…

“KARARI BEN VERMEDİM MAALESEF”

Oyuncu Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Düvenci ilk defa boşanma kararıyla ilgili konuştu

Ceyda Düvenci kendisine “Bu adam senin engelli evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip… Onu kendi evladından ayırmayacak kadar bence bu güzel adamı bırakma… Çok pişman olursun… Bu dünyada iyi insanların artık sayısı azaldı. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz” yazan takipçisine “Kararı ben vermedim maalesef” yanıtını verdi.

Haber Merkezi