CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu: Hedefimiz 30 ilçenin tamamını kazanmak!

yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu'nun haberine göre Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen CHP Konak İlçe Kongresi’nde konuşan...

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu: Hedefimiz 30 ilçenin tamamını kazanmak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen CHP Konak İlçe Kongresi’nde konuşan Aslanoğlu, 28 Mayıs seçimlerinden hemen sonra AKP ve destekçilerinin toplu bir savaş başlattığını belirtti. Ancak CHP’nin dimdik ayakta olduğunu ve kongrelerdeki birlik beraberliğin tüm kaos planlarına en iyi cevap olduğunu ifade etti.

Aslanoğlu, kongrelerde partinin ve ülkenin geleceğine yön verirken, bazı kesimlerin partiyi etkilemeye çalıştığına dikkat çekti. CHP’nin geleceğine sadece üyelerin ve delegelerin karar verebileceğini vurguladı. Partiyi hedef alan yayın organlarının parti adına karar veremediğini belirterek, değişimi dillendirerek hakaret edenlerin karar alma yetkisi olmadığını ifade etti.

Yaklaşık 7 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde partilerinin daha fazla belediyeye sahip olmak için çalışacaklarını söyleyen Aslanoğlu, hedeflerinin 30 ilçenin tamamını sosyal belediyecilik anlayışıyla buluşturmak olduğunu belirtti. Yerel seçimlerde başarılı olacaklarına inandıklarını ve bu zaferin ilk ve son olmadığını dile getirdi.

Haber Merkezi