CHP Karabağlar'da oy verme işlemi başladı

Semi Tektaş-yenikiraz.com Karabağlar Mustafa Necati Kültür Merkezinde gerçekleştirilen CHP Karabağlar kongresi devam ediyor. İki adaylı seçimde...

CHP Karabağlar'da oy verme işlemi başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Semi Tektaş-yenikiraz.com

Karabağlar Mustafa Necati Kültür Merkezinde gerçekleştirilen CHP Karabağlar kongresi devam ediyor. İki adaylı seçimde mevcut İlçe Başkanı Bülent Sözüpek ile Av. Emel Tangobay seçimde yarışacak. Kongreye CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Eski İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP Eski İzmir Milletvekili Bedri Sertel, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, delegeler ve çok sayıda üye katıldı.

“YENİ BİRŞEY ÜRETEMİYORLAR”

Emel Tangobay , “İşçiler, memurlar, emekliler, çiftçiler, açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşamaya mahkûm edilmiştir. Aydınlar, gazeteciler, üniversite öğrencileri, kısacası kendileri için tehdit gördükleri tüm muhalefeti susturulmaya çalışıyorlar. Gençlerimiz gelecek kaygısı yaşamakta. Her geçen gün bu kaygı daha da derinleşiyor. Nitelikli iş gücü, yurt dışına kaçmakta. Çocuklarımız çağın gereği olan laik ve bilimsel eğitimden sistemli bir şekilde uzaklaştırılmış ve çocuklarımız yaşanan derin ekonomik kriz nedeniyle yetersiz beslenmeyle karşı karşıya gelmektedir. Cumhuriyetin değerleriyle uğraşırken, tank palet fabrikası, Türk Telekom, şeker fabrikaları, TARİŞ gibi kurumlarımız, özelleştirmeyle yok edilmiştir. Cumhuriyetin ürettiği ekonomik değerleri satarak iktidarını sürdürmeye çalışanlar artık yeni bir şey üretemiyorlar”

Haber

“GELECEK TEDİT ALTINDA”

Bülent Sözüpek, “Hakkını arayanlara faşizme varan müdahalelerde bulunan, kadın cinayetlerinde göz yuman, gençlerimizin hayallerini yok eden, çocuklarımızın geleceği için bir güvenlik tehdidi haline gelen bu iktidara karşı mücadeleye devam edeceğiz. Eğitimi bağlı hale getirip gerekli eğitim imkanlarını sunmayıp gençleri cemaat yurtlarında baskı ve zorbalığa karşı intihara sürüklenen sebep olanların karşısında olacağız. Gençlerimizi iyi bir eğitim istihdam olanın sağlamak, fırsat eşitliğini yeniden kurmak için hep birlikte buradayız. Bir emekli maaşıyla geçinen ve kira artışı nedeniyle intihara sürüklenenleri bu duruma getirenleri karşısında olacağız. Emeklilerimizin refah içinde yaşayacağı bir ilçe için buradayız. Ancak her şeye rağmen potansiyeli yüksek, sanayisi ve esnafıyla üretimiyle emekçinin alın terini destekçisi olacağız. İstihdamın ve metropole lokomotif olan ismimizin ve Türkiye’nin en büyük ilçelerinden olan Karabağlarımıza ve büyük örgütüne hizmet etmek ve bu örgütün bir ferdi olmak büyük bir onur ve gurur veriyor bana” açıklamasını yaptı.

Haber