CHP'den Hande Yener hamlesi

CHP’li Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, dün akşam düzenlediği Burhaniye Kitap Fuarı’nda yaptığı konuşmayla ilçede...

CHP'den Hande Yener hamlesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’li Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, dün akşam düzenlediği Burhaniye Kitap Fuarı’nda yaptığı konuşmayla ilçede Hande Yener ve Melek Mosso’nun konser vereceğini duyurdu.

Deveciler, 33. Burhaniye Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 19 Ağustos’ta Burhaniye Taylıeli Amfi Tiyatro’da Hande Yener konseri düzenleneceğini açıkladı. Ayrıca, daha önce benzer gerici açıklamalar nedeniyle iptal edilen Melek Mosso da 18 Ağustos’ta Burhaniye’de konser verecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, sanatın ve kültürel etkinliklerin toplumun her kesimine açık olması gerektiği vurgulandı. Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, sanatın özgürce icra edilebilmesinin önemine dikkat çekerek, sanatçıların siyasi veya ideolojik sebeplerle engellenmemesi gerektiğini belirtti.

Öte yandan, CHP’li Burhaniye Belediye Başkanı, kentin kültür ve sanat hayatını canlandırmak adına önemli etkinliklere ev sahipliği yapacaklarını ve halkın sanatla buluşmasını destekleyeceklerini ifade etti.

Haber Merkezi