Cumartesi Anneleri’nden 20 kişinin ifadesi sürüyor

Öğlen saatlerinde Galatasaray Meydanı’nda toplanan Cumartesi Anneleri, 1995 yılından bu yana kaybolan evlatlarının bulunmasını istiyorlar. Her...

Cumartesi Anneleri’nden 20 kişinin ifadesi sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğlen saatlerinde Galatasaray Meydanı’nda toplanan Cumartesi Anneleri, 1995 yılından bu yana kaybolan evlatlarının bulunmasını istiyorlar.

Her haftanın 5. günü olan Cumartesi günleri Galatasaray Meydanı’nda bir araya gelen Cumartesi Anneleri, emniyet güçleri tarafından kelepçelenerek gözaltına alındıkları bilgisi verildi.

950’nci Cumartesi Günü’nde bir araya gelen 20 kişinin ifadeleri devam ediyor.

Cumartesi Anneleri sosyal medya hesabından “#CumartesiAnneleri950Hafta’da bir kez daha vurguluyoruz: Bütün engellemelere rağmen hakikati söylemeye devam edeceğiz. 28 yıllık pratiğimiz tanıktır; hakikati söyleme sorumluluğuna ve cesaretine sahibiz, bundan vazgeçmeyeceğiz! 20 arkadaşımız gözaltında, ifadeleri devam ediyor” dedi.

#CumartesiAnneleri950Hafta’da bir kez daha vurguluyoruz: Bütün engellemelere rağmen hakikati söylemeye devam edeceğiz. 28 yıllık pratiğimiz tanıktır; hakikati söyleme sorumluluğuna ve cesaretine sahibiz, bundan vazgeçmeyeceğiz!

20 arkadaşımız gözaltında, ifadeleri devam ediyor. pic.twitter.com/n4hZIqvu0G

— Cumartesi Anneleri (@CmrtesiAnneleri) June 10, 2023

Haber Merkezi