Cumhuriyet’ten Mollaveisoğlu açıklaması: Yönetim yeteneğini gösteremedi

Cumhuriyet gazetesi, gazetenin yayın yönetmeni Tuncay Mollaveisoğlu’nun kayıt dışı parayla haber yaptığına ilişkin karşı açıklamalar yaptı....

Cumhuriyet’ten Mollaveisoğlu açıklaması: Yönetim yeteneğini gösteremedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet gazetesi, gazetenin yayın yönetmeni Tuncay Mollaveisoğlu’nun kayıt dışı parayla haber yaptığına ilişkin karşı açıklamalar yaptı.

Cumhuriyet, 6 aylık yayın yönetmeni için “İyi bir televizyon programcısı olmasına karşın yönetim yeteneği gösteremedi. Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği makamının ne derecede önemli olduğunu özümseyemedi” diyerek şu açıklamaları aktardı:

“İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı her iki konuda da hukuken kovuşturmaya yer olmadığını belirterek takipsizlik kararı verdi. Bunun üzerine konuyu sosyal medyaya taşıdılar.

En son olarak Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Mollaveisoğlu, suçlayıcı bir yazı yazdı.

6 aydır Genel Yayın Yönetmenliği yapan Mollaveisoğlu Cumhuriyet gazetesine uyum sağlayamadı. İyi bir televizyon programcısı olmasına karşın yönetim yeteneği gösteremedi. Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği makamının ne derecede önemli olduğunu özümseyemedi.

Ekonomik durum kötüye gidiyor… Dolar yükseliyor. Tüm basın kuruluşları ekonomik açıdan zor durumda ama bu grup ısrarla gazeteye saldırıyor.

Cumhuriyet Vakfı ve Cumhuriyet gazetesi bir Kuvayı Milliye kurumudur; işgal edilemez, satılamaz, satın alınamaz.”

Haber Merkezi