Dünya Robot Olimpiyatı Uluslararası Finali 2024'te İzmir'de

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bilim Kahramanları Derneği işbirliğiyle Fuar İzmir'de düzenlenen Dünya Robot Olimpiyatı Türkiye 2023'te...

Dünya Robot Olimpiyatı Uluslararası Finali 2024'te İzmir'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bilim Kahramanları Derneği işbirliğiyle Fuar İzmir’de düzenlenen Dünya Robot Olimpiyatı Türkiye 2023’te kazanan takımlara ödülleri verildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, gelecek yıl Kasım ayında Dünya Robot Olimpiyatı (World Robot Olympiad-WRO) Uluslararası Finali’ne İzmir’in ev sahipliği yapacağını söyleyerek “2024’te dünyada varlığınızı göstermek için çok büyük bir fırsatı hep beraber burada yaratıyor olacağız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZFAŞ’ın destekleriyle Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen Dünya Robot Olimpiyatı Türkiye 2023’ün kapanış ve ödül törenine katıldı. Kazanan takımlara ödüllerin verildiği Fuar İzmir’deki programda Bilim Kahramanları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatma Bezek, Bilim Kahramanları Derneği Genel Sekreteri Aslı Yurtseven, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, dernek yöneticileri, yarışmacı takımların temsilcileri ve aileleri yer aldı.

Sabriye Bedel / yenikiraz.com