ESHOT'un engelleri kaldıran 'Duraktayım' uygulamasına özel ödül

İzmirlilerin güvenli, konforlu, ekonomik ve engelsiz ulaşımı için hizmet kalitesini her geçen gün artıran ESHOT Genel...

ESHOT'un engelleri kaldıran 'Duraktayım' uygulamasına özel ödül
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmirlilerin güvenli, konforlu, ekonomik ve engelsiz ulaşımı için hizmet kalitesini her geçen gün artıran ESHOT Genel Müdürlüğü, engelli vatandaşların destek almadan toplu ulaşımı kullanabilmesi için Türkiye’de ilk kez geliştirilen ve diğer kentlere de örnek olan “Duraktayım” uygulaması, Türkiye Kalite Derneği  İzmir Şubesi tarafından ödüle layık görüldü.

ESHOT bünyesinde görme engelli vatandaşların kimseden destek almadan özgürce seyahat edebilmesi için hayata geçirilen “Duraktayım” uygulaması, KalDer’in “Mükemmeli Arayış Sempozyumu” çerçevesinde düzenlenen Ege Bölgesi Yerel Kalite Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü aldı. Sekiz firma ve 12 ekibin başvuru yaptığı yarışmada, ESHOT ödül alan tek kamu kurumu oldu. Projeyi hazırlayan ESHOT ekibi ve Genel Müdür Erhan Bey ödülü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e takdim etti. Personeli tebrik eden Başkan Soyer, engelsiz İzmir hedefiyle hayata geçirilen projelerin sadece Türkiye’ye değil, dünyaya örnek olacağını söyledi. Başkan Soyer, “Başarınızı takdir ediyorum. Bu projeyle güzel bir altyapı hazırlandığını ve bu adımın pek çok güzel hizmetin başlangıcı olduğunu görebiliyorum. Gurur duydum. Ama bu proje bir final değil. Asıl hikâye şimdi başlıyor” dedi.

iha