Eşinin dedesi ve kuzenini otomobille ezdi!

Olayın ardından kaçan Çam, Ordu’da yakalanarak gözaltına alındı ve Ankara’ya getirildi. İbrahim Çam, emniyette verdiği ifadenin...

Eşinin dedesi ve kuzenini otomobille ezdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olayın ardından kaçan Çam, Ordu’da yakalanarak gözaltına alındı ve Ankara’ya getirildi. İbrahim Çam, emniyette verdiği ifadenin ardından adliyeye sevk edildi ve nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

23 Haziran tarihinde şiddet gördüğü için 2 çocuğunu da alarak evi terk eden eşi Çağla Çam’ın (27) sığındığı baba evine giden İbrahim Çam, evin önünde aile fertleriyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Çam, aile fertlerine tehditler savunarak aracını onların üzerine sürdü. Bu olayda, Çağla Çam’ın eşi İbrahim Çam’ın dedesi Feyzi Torun (69) ve kuzeni Mahi Aydos (59) otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İbrahim Çam, olayın ardından kaçmış ve polis ekipleri tarafından Ordu’nun Ünye ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yakalanan Çam, sorgulanmak üzere Ankara’ya getirildi. Emniyet ifadesinde, aile fertleriyle anlaşmazlık olduğunu ve olay günü eşinin eve geri dönmesini istediği için gittiğini belirtti. Ancak tartışmanın başlamasıyla kendini kaybettiğini ifade etti.

İbrahim Çam, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanan Çam, cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi