Gaziantep polisinden düğünlerde maganda uyarısı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü evlenmiş çiftlerin bahtiyar günlerinde görüşme ederek düğün konvoyları, tabanca kullanması ve kavga kirliliği...

Gaziantep polisinden düğünlerde maganda uyarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü evlenmiş çiftlerin bahtiyar günlerinde görüşme ederek düğün konvoyları, tabanca kullanması ve kavga kirliliği dair uyararak hatırlatmalar da bulundu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, şehirde kavga kirliliği gerçekleştiren düğün konvoyları ile tabanca kullanımını engel peyda etmek düşüncesince düğünlere mihman bulunan takımlar magandalığın önüne geçmeye fiilen vatandaşların bahtiyar günlerinin ateş neticeler oluşturmaması düşüncesince uyarılarda bulunarak Gaziantep Valisi Kemal Çeber’in mesajı okundu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri toy başlatmış olduğu infaz çerçevesinde, düğüne revan takımlar sahnede elkızı ve damadı kutlama kartı yazar davetlilere Gaziantep Valisi Kemal Çeber’in mesajını okuduktan sonraları davetlileri barhana oluşturup kavga yapmama ve tabanca kullanmamaları dair uyarılarda bulundu.

Düğün sonrası tabanca sıkılmaması dair uyarıda bulunuldu

Uygulama ile vatandaşların yakınma etmiş olduğu konvoylarda korna, tabanca kullanması ve kavga kirliliği özellikle peyda etmek gibi düğün bahanesiyle yaşanmış bulunan negatif etkileri engel peyda etmek istediklerini tamlayan Gaziantep Valisi Kemal Çeber ise, “Bu bahtiyar gününüzde sizleri kutlama kartı ediyor ve evlenecek bulunan çiftimize ortak yaşam boyu mutluluklar dilerim. Çiftlerimizin bu bahtiyar gününde Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü yerine bizlerde siz değerli üyelerimizin yanı sıra olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu nedenle Gaziantep’te canlı yurttaşlarımızın erinç ve güvenliğinin getirmek amacıyla sizlerden talebimiz düğün daha sonra tabanca bunaltmak veya barhana oluşturup gidiş geliş güvenliğini tehlikeye düşürecek eylemlerden duyarlılık açıklamak ve ırak durmanız. Çiftlerimize ortak yaşam boyu mutluluklar diliyor, yurttaşlarımızın erinç ve güvenliğini hususlarında göstermiş olduğunuz hassasiyetinizden çevre teşekkürname ediyorum” dedi.

Haber

Kaynak: IHA