Gaziantep’te tartışma sonucu cinayet

Olayın gerçekleştiği gece Kozanlı Mahallesi’nde bulunan bir rezidansta, Mevlüde Bulguroğlu (34) ile İbrahim Patlar (45) arasında...

Gaziantep’te tartışma sonucu cinayet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olayın gerçekleştiği gece Kozanlı Mahallesi’nde bulunan bir rezidansta, Mevlüde Bulguroğlu (34) ile İbrahim Patlar (45) arasında bir tartışma meydana geldi. Tartışma zamanla büyüdü ve durum daha da kötüleşti.

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Mevlüde Bulguroğlu, elindeki bıçağı kullanarak İbrahim Patlar’ı göğsünden bıçakladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibi, olay yerine geldiğinde İbrahim Patlar’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekipleri tarafından suç aletiyle birlikte gözaltına alınan Mevlüde Bulguroğlu, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Cinayetin kurbanı olan İbrahim Patlar’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verildi. Mevlüde Bulguroğlu, emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi. Bulguroğlu, ifadesinde uzun süredir geçimsizlik yaşadığı İbrahim Patlar tarafından darp edildiğini iddia etti. Darp esnasında eline aldığı bıçağı rastgele savurduğunu ifade eden Bulguroğlu, öldürme niyetinin olmadığını ve pişmanlık duyduğunu belirtti. Ancak, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Merkezi