Gözaltı morlukları nasıl geçer? İşte en etkili yöntemler…

Yeni güne başlarken aynada göz altı morluklarıyla karşılaşmak herkes için kötü bir sürpriz. Göz çevresinde beliren...

Gözaltı morlukları nasıl geçer? İşte en etkili yöntemler…

Yeni güne başlarken aynada göz altı morluklarıyla karşılaşmak herkes için kötü bir sürpriz. Göz çevresinde beliren bu mor halkalar, insana yorgun ve bitkin bir görüntü veriyor. Bu inatçı sorun kimi zaman genetik etkenlere bağlı gözükse de, kimi zaman da kahveyi azaltmak kadar basit bir çözümle sonlanabiliyor.

Göz altı morluklarını estetik olarak kapatmanın yolu aranmadan önce, mutlaka arkasında yatan neden araştırılmalı. Sonrasında ise kendinizin uygulayabileceği doğal yöntemler mevcut, işte o yöntemler;

Haber

GÖZ ALTI MORLUKLARINA DOĞAL ÇÖZÜMLER

Salatalık maskesi: Siz de sabahları bir salatalığı dilimleyip 15 dakika kadar göz çevrenizde bekletebilirsiniz. Aynı işlemi patates dilimleriyle de yapabilirsiniz.

Çay: Demlenmiş yeşil çayı pamuğa alarak gözlerinizde bekletebilirsiniz. Bu işlem gözlerinizdeki yorgunluk halini de alacaktır. Siyah çay dışında, daha kaliteli bir seçkiden oluşan yeşil çayı da bu organik tedavide kullanabilirsiniz.

Soğuk su kompresi: Bunun için buz küpleri de kullanabilirsiniz. Bu şekilde cildinizdeki mor görünüm hafiflerken gözler de dinlenecektir.

Haber Merkezi