Havalar serinledi Aydınlıların gezi rotası değişti

Türkiye'nin en ısıdam illerinin başlangıcında mevrut Aydın'da yaşayanların yaz sezonu süresince gezi rotasında bulunan Karadeniz rotası...

Havalar serinledi Aydınlıların gezi rotası değişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en ısıdam illerinin başlangıcında mevrut Aydın’da yaşayanların yaz sezonu süresince gezi rotasında bulunan Karadeniz rotası havaların serinlemesi ile baş başa değişirken, turlar Ege ve Anadolu illerine çevrildi.

Türkiye’nin kuzeybatısında toprak düzlük Kaz Dağları hemen Türkiye düşüncesince değil, hepsi Dünya düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli müşterek ehemmiyetli alanların ortada toprak alıyor. Alpler’den sonradan dünyanın en ehemmiyetli 2. müvellidülhumuza kaynağı kendisine aşina Kaz Dağları görkemli doğası ile ziyaretçileri kendine çekiyor. Türkiye’nin en ısıdam illerinden bir tanesi bulunan Aydınlılar da havaların serinlemesi ile baş başa gezi planlarını Kaz Dağları düşüncesince meydana getirmeye başladı. Ege Bölgesi’nde devir dendiğinde geçmiş akla mevrut şirketlerin başlangıcında mevrut Fibar Tur misafirleri düşüncesince güz ve şita devri düşüncesince dünkü turlar düzenlemeyi sürdürüyor. Fibar Tur Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Barşık, 15 Eylül’e derece devam eden Karadeniz turlarının Aydınlılardan koyu nazarıitibar gördüğünü kaydederek, güz çağında devir rotalarını değiştirdiklerini söyledi.

Edremit Körfezi’nin kuzeyinde toprak düzlük Kaz Dağları’nın yemyeşil doğası, parlak havası ve ensesi kalın flora ile nazarıitibar çeken katıksız güzellikler ortada toprak aldığını tamlayan Fibar Tur Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Barışık, devir rotasını bu yöne çevirdiklerini söyledi. Doğal güzelliğinin indinde efsaneleşmiş hikayeleri ve yemyeşil flora ile huy turizminin öncüsü olurken Aydın’dan herhangi müşterek hafta bu alana baş döndürücü sayıda yurttaş yolculuğa gidiyor. Kaz Dağları’nın en ehemmiyetli özelliklerinden birinin de Alp Dağları’ndan sonradan en ferah oksijenin bulunmuş olduğu bölgeler bulunduğunu tamlayan Barışık, “Kaz Dağları yankı sistemi ağız ağıza canlı ormanlarla kaplı. Bunun yanı esna müşterek baş döndürücü endemik bitkiye ev sahipliği yapıyor. Gezginler havaların serinlemesi ile baş başa rotalarını bu yöne çevirdi. Fibar kendisine Kardeniz’den sonradan demincek bu yerlere turlarımız başladı. Yoğun nazarıitibar görüyor. Aydınlılar hakkıyla sevmeyi ve vakitlerini kırcı kırcı geçirmeyi seviyor” sanarak konuştu.

Haber

Kaynak: IHA